02122284121
info@Golafshaan.ir

نصب و تعمیر تجهیزات خورشیدی

مقدمه

نور خورشید یک منبع تجدید پذیر و سازگار با محیط زیست است و انرژی خورشیدی متداول ترین و منحصر به فردترین منبع انرژی تجدید پذیر در جهان است .

متداول ترین نوع انرژی خورشیدی ، انرژی فتوولتائیک است ، سیستم فتوولتائیک انرژی نور خورشید را مستقیما به برق تبدیل می نماید .

امروزه رساندن برق به اماکن و تاسیسات صنعتی در نقاط صعب العبور و روستاهای دور افتاده بسیار پر هزینه بوده و از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه نمی باشد . چه بسا به راحتی می توان برق مورد استفاده یک روستای دور افتاده را با هزینه اندک و با احداث یک نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک تامین نمود .

فنس الکتریکی - حصار الکتریکی صنعتیسیستم خورشیدی - فنس الکتریکی

نقش سلول های خورشیدی در سیستم های حفاظت پیرامونی

در مرحله اول شاید اجرای سیستم حفاظت پیرامونی فنس الکتریکی صنعتی و حیات وحش ، جهت تاسیسات دور افتاده ، کشاورزی ، دامداری ، باغات و مزارع و حتی پرورش زنبور عسل با توجه به عدم دسترسی به برق کمی مشکل به نظر برسد .

اما به راحتی می توان برق مصرفی و انرژی مورد نیاز دستگاه آنالایزر یا انرژی دهنده سیستم فنس الکتریکی و سایر سیستم های حفاظتی را از طریق سلول های خورشیدی تامین نمود .

به دو روش زیر می توان انرژی مورد نیاز سیستم های حفاظت پیرامونی هوشمند ( فنس الکتریکی ، کابل میکروفونی ، سیستم مایکروویو ، دستگاه آنالایزر و سیستم های آلارم دهنده محیطی ) را تامین نمود .

مصارف صنعتی

با توجه به مصرف اندک و محدود هر دستگاه آنالایزر که در حد 20 وات می باشد ، تامین توان الکتریکی مورد نیاز به راحتی با سلول های خورشیدی و با باتری پشتیبان و با هزینه متعارف امکان پذیر است .

یک سلول خورشیدی به ابعاد 40 * 40 سانتی متر به همراه باطری پشتیبان 12 ولتی چند آمپر ساعتی ، می تواند برق مصرفی سیستم را برای مدت 24 ساعت تامین کند .

حتی در صورت وجود 5 روز هوای ابری متوالی بدون هیچگونه تابش اشعه خورشید با تعبیه باتری با قابلیت بالاتر می توان ، توان الکترونیکی مورد نیاز سیستم را تامین نمود .

فنس الکتریکی-شرکت ایمن حصار پویاپنل خورشیدی

مصارف کشاورزی ، دامداری و حیات وحش

هر دستگاه آنالایزر مختص حیوانات اهلی و حیوانات وحشی ، از حداقل 20 متر تا حداکثر 500 متر محیط پیرامون را می تواند پوشش دهد ، توان مصرفی هر دستگاه آنالایزر یا انرژی دهنده بستگی به نوع حفاظت و حیوان مدنظر بین 10 الی 50 وات بوده و با لحاظ متغیرهایی نظیر نوع گونه حیوانی ، ارتفاع فنس ، تعداد ردیف هادی ها و متراژ محیط متفاوت بوده و توان مصرف هر دستگاه با توجه به سطح ولتاژ و انرژی خروجی مختص آن حیوان تعیین می گردد .

لذا برای خانه های دور افتاده ، دامداری ها ، ییلاقات و چراگاه های عشایر ، محوطه های نگهداری حیوانات اهلی ، باغات ، کندوهای عسل ، کمپ های کوهنوردی و … به راحتی می توان از فنس الکتریکی دائمی یا پرتابل ( قابل حمل ) و با تغذیه از طریق سلول های خورشیدی و باتری های پشتیبان استفاده نمود .

اهمیت انرژی خورشیدی در ایران

در ایران به دلیل قیمت پایین حامل های انرژی ، استفاده از انرژی خورشیدی توسعه شایسته نیافته و سهم ایران در این زمینه اندک است ، ایران به دلیل قرار گرفتن در کمربند تابش خورشیدی ، دارای بیش از 300 روز آفتابی در 90 درصد خاکش بوده که از قابیلت خوبی در این زمینه برخوردار است .

اخیرا با توجه به افزایش آگاهیهای زیست محیطی و نقش بی بدیل صنعت برق در تولید و توسعه صنایع ، استفاده از انرژی پاک و تجدید پذیر در صنایع قوت گرفته و نیز به دلیل اخذ سیاست های درست و مشوقی از سوی وزارت نیرو و سازمان های تابعه و تاثیر آن در اقتصاد خانواده ایرانی ، میل به استفاده از انرژی خورشیدی در مصارف خانگی و تولید و فروش آن شدت گرفته است .

فنس الکتریکی-شرکت ایمن حصار پویا